maandag 4 december 2017

Ooo kom er eens kijken....

Goedemorgen allemaal,

Terwijl morgen pas echt de verjaardag van Sint Nicolaas is, werd het afgelopen weekend bij menigeen al zijn feest gevierd.
Onderweg naar mijn werk zag ik een aantal auto's rijden met hulp Sinten en  Pieten erin!Dit jaar gaat de Sint onze deur voorbij..

De kids hoefde geen surprise te maken voor clubs of vriendengroep en ook thuis hadden we gewoon behoeft aan "rust".
Maar stiekem wordt er, hoe groot ze ook zijn... natuurlijk wel gehoopt op een gevulde schoen ;-)


Voor mijn verjaardag kreeg ik van dochterlief de Sint malletjes van Marianne Design, zo leuk!!
Bij de supermarkt zag ik hele grote chocolademunten liggen, daar heb ik een vrolijke verpakking voor gemaakt.


Ik kocht nog voor ieder een chocoladeletter en een paar kleine cadeautjes die ik in een paperback stopte. Daarop een cardstock label met een Sint liedje gestempeld; Sinterklaas kapoentje..."

Zaterdagnacht toen ik uit m'n werk kwam heb ik stilletjes alles op de salontafel gezet, dit blijft toch zo leuk om te doen hè :-)
En de andere ochtend werden we wakker gemaakt door luid gezang van Janine..."Dank u Sinterklaasje....." Zo blij als een bijna 20 jarig kind!!
                 en natuurlijk moet alles direct gedeeld worden op socialmedia... ik kan hier niet aan wennen hoor :-( 


De volgende materialen heb ik gebruikt:


- Foliezakje 15 x15 cm
- Ruitjes papier van Syta v. Gelderen art.140419
- Tekststempel Sinterklaas Kapoentje.. CS0982
- Mijter, staf en chocoletter LR 0446
- Huisjes LR 0494
- Sint & Pieten LR 0496
- Boom LR 0375

                                           Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe!

                                                             Groetjes Janneke
8 opmerkingen:

 1. Ach ja groot of klein iedereen vind het leuk om iets van de Sint te krijgen.
  Wat een leuke cadeautjes heb je gemaakt Janneke.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha herkenbaar hoor Janneke....zolang ze nog thuis wonen hopen ze toch stiekem wel op een presentje! En de Sint stansen voor je verjaardag waren vast een stille wenk! Socialmedia ik kan er ook niet aan wennen, heb er ook geen behoefte aan! Ik heb deze stansjes ook en ze zijn enig! ben er ook mee aan de slag geweest natuurlijk! Het ziet er heel gezellig uit Janneke...jij hebt er ook vast "pieten" pret om gehad!!!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja zo komt er een tijd dat er geen Sinterklaas meer gevierd gaat worden, maar hier zijn de kleinkids en die houden de de sfeer er wel in hoor...ook dat is dan weer heel gezellig....je heb hele leuke Sintkaartjes gemaakt en toch voor iedereen een kleinigheidje...en dat zullen ze vast ook leuk vinden...

  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We vieren het hier ook nog maar stiekem vind ik er niets aan. Het is zoveel leuker als de kinderen klein zijn. Maar jij hebt prachtige creaties gemaakt. Kun je zien dat leeftijd toch niet helemaal.....
  En het delen op social media...daar ben ik mee gestopt. Hooguit nog eens op Instagram. Maar met Facebook ben ik prive gestopt. Alleen nog handig voor de challengegroep van Knutsels en Kadootjes. Maar het slokt ook teveel tijd op. En zeg nou eerlijk...ik hoef echt niet te weten wat iedereen eet of wanneer ze op de koffie gaan ;-))
  Rust is ook fijn!!
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, ook hier vroegen ze : mogen we eigenlijk onze schoen zetten? EN wij vieren het uitgebreid met surprise en gedichten... HEt blijft een top feest, mijn favoriet!
  Je hebt ontzettend leuke verrassingen gemaakt. Geen wonder dat ze er blij mee zijn en ja dat moet meteen op de sociale media. Tja, wij zijn daar niet mee groot geworden....voor hun heel normaal denk ik.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuk idee! Bij mij kriebelt het ook nog altijd, ook al doen we er ook niet meer aan mee. Ben dan toch van alles van plan (stiekem), maar ja, dit keer zo geen tijd gehad. Met kerst doe ik een poging...

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke pakjes heb je gemaakt leuk in zo'n kadotasje
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen