zaterdag 14 april 2018

Tijd voor taart

Hallo allemaal,

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de lieve berichtjes, mooie kaartjes en beterschapswensen die ik in de afgelopen weken mocht ontvangen, het heeft me enorm goed gedaan!!
Ik ben hard aan het trainen en ik merk steeds meer verbetering qua kracht en belastbaarheid. Ook krijg ik weer wat meer energie en dus ook weer zin om wat te freubelen!


 Ik had al een poosje de leuke serie "Tea for You" van Marianne Design op mijn werktafel liggen, maar kon de energie en inspiratie niet vinden om er mee aan de slag te gaan...Van mijn vriendin Reineke leende ik de DDBD Swing card art 7  en dit werd de basis van deze verjaardagskaart. Naast de nieuwe producten heb ik ook nog wat "bejaarde" stansen gebruikt, zonde om ze weg te doen toch?


Zoals jullie zien heb ik me niet aan het originele patroon gehouden en heb er een tussenlaag ( rose cardstock) bij gemaakt. Ik vind dat net een wat speelser effect geven ;-)


De volgende producten heb ik gebruikt:

- Pretty papersbloc Celebrations PK 9131
- Knipvel Tea for You VK 9557
- Theepot & kopje LR 0462
- Label LR 0154
- Randstans CR 1250
- Cirkel CR 1248
- Stempel P1524

Dit kaartje doet mee met de challenge van Mariannedesignkreadivas

Langzaam begint hier het zonnetje door te komen... ik ga geloof ik nog maar even een blokje om!

                                                
                                                            Groetjes Janneke

9 opmerkingen:

 1. Wat heb je een leuke fleurige swingkaart gemaakt Janneke. Fijn dat je steeds wat verder vooruit gaat en je zin en energie ook weer toenemen, dat is meestal een goed teken. We gaan het mooie weer tegemoet dus lekker aansterken :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart Janneke!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het stapje voor stapje wat beter met je gaat Janneke. Je kaartje is prachtig.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig en vrolijk kaartje! Ik hoop dat jij je net zo voelt als het kaartje doet vermoeden! Is je knie en been weer geslonken tot normale proporties? En wandel je zonder rollator? Nog niet aan het werk?
  Geniet van je weekend!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart met dit vrolijke papier Janneke! Altijd mooi die extra laagjes en ik moest lachen om je "bejaarde"stansen...het gaat zo snel in stans wereld met nieuwe dingen, maar de wat oudere doen het ook nog hartstikke mooi!
  Zet je beste beentje voor en succes met het langzaam aan weer werken! Fijn dat je weer zin had in freubelen.
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel mooi en fleurig kaartje....en bij taart moet ikaan jouw appeltaart denken mmmmmm wat was die heerlijk. Fijn om te horen dat het weer iets beter gaat en gelukkig weer een beetje aan de freubel ben, maar denk goed aan jezelf.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat het beter met je gaat.
  Wat een heerlijk fleurig kaartje.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super mooie MD creatie, ik had dit papierblokje ook maar het is helaas op! Super details en je word er super vrolijk van, succes bij MDKD, liefs Blankina

  BeantwoordenVerwijderen