dinsdag 27 november 2018

Mini notebook

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de lieve en bemoedigende reacties die ik kreeg n.a.v mijn vorige post.
De eerste weken zonder facebook en intagram voelde echt als afkicken, en nu pas merkte ik hoe vaak ik mijn telefoon pakte om op socialmedia te kijken....
Het enige wat ik mis zijn de herinneringen van de verjaardagen op facebook en de promotie van nieuwe producten. Voor nu voelt het goed en ik ben daardoor weer flink aan het investeren in mijn studie!

Ik zie dat ik twee nieuwe volgers welkom mag heten. Leuk Birgit en Angela, dat jullie mijn blog zijn gaan volgen, veel lees plezier toegewenst!
 


Vorige week heb ik een workshop gevolgd bij Anja's Scrapbook  en heb een super leuk notebook albumpje gemaakt. Voor mijn verjaardag had ik geld gekregen en ik wilde mezelf en dochterlief eens lekker verwennen met een workshop. 


Ga er maar eens lekker voor zitten, want ik heb heel wat foto's om te laten zien... LOL


Het papier is van Prima Marketing en daar kun je echt eindeloos mee combineren


Dit albumpje heb ik gemaakt als afscheidscadeautje voor mijn collega. En om het persoonlijk te maken heb ik aan de binnenzijde haar naam gebruikt. We hebben ruim elf jaar samengewerkt en wat ga ik deze lieve collega missen!


De basis van dit album is gemaakt uit twee stroken cardstock, waarvan ik de hoeken heb afgerond.


Op de linker pagina heb ik een gepimpt bruin zakje gedaan met daarin een tag. In het midden van het album een pocket gemaakt waar een kaart in is gestoken.
Wat een gave tekst is dat hè.. 'Kindness is a language the blind can see & the deaf can hear'
Dit verwoord precies het karakter van mijn collegaatje!


Aan de rechterzijde is een elastiekje aangebracht waar het notebook achter gehaakt wordt.


Het was weer heerlijk genieten om zo bezig te zijn!
Lijkt het je leuk om ook een workshop te volgen bij Anja, neem dan een kijkje op haar blog of facebookpagina 'Anja's Scrapbook - Anja Deurloo'

Ik ga m'n laptop afsluiten en alvast de avond maaltijd klaarmaken voor het thuisfront.. en daarna spring ik in de auto richting m'n werk voor een avonddienst!


                                                           Liefs Janneke


10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig cadeau om aan je collega te geven.
  En welkom terug haha. Zal inderdaad best rustig zijn geweest zonder facebook enzo. Oppassen dat je er niet meteen weer midden inzit.....
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een schitterende creatie heb je ervan gemaakt!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig boeke, zal je collega vast koesteren!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eeen schitterend notebook Janneke en wat super gezellig om dit samen met je dochter te doen! Wat een fantastisch afscheidskado voor je collega en elf jaar werken met elkaar is een hele tijd en ga je haar zeker missen als je zo prettig met haar hebt gewerkt, maar misschien zie je haar nog regelmatig? Mijn werkdag zit erop en jij hebt wat te lezen als je thuis komt...of morgen? hihi
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Janneke,
  Wat heb je een prachtig afscheidscadeautje gemaakt voor je collega. Het is ook zo dat je de ene collega veel meer mist dan de ander. Zij kan in elk geval nog vaal aan jou denken als ze dit note boekje gebruikt. De tekst is echt geweldig... en het moet wel een lieve collega zijn als je dat op haar van toepassing vindt.
  Goed van je dat jet FB echt kunt loslaten. Ik doe er ook heel weinig mee, alleen voor mijn DT werk eigenlijk. Lief je reacties op mijn blog. Dat vind ik nou het waardevolle van het bloggen.
  Werk ze vanavond! Ik mag morgen weer twee nachtjes...
  Liefs van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey...
  Nu maar even hier stoppen voor een reactie.
  Wat een prachtih=ge noebook heb je gemaakt voor je collega. Niet alleen leuk om te geven, maar ook super leuk om te maken. Sommige collega's zijn net iets meer dan gewoon collega's.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende creatie heb je voor je collega gemaakt. Het is een heel kunstwerk. En goed van je dat je social media helemaal opgegeven heb.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig en persoonlijk afscheidscadeau heb je voor je collega gemaakt Janneke. Elk deel is een feestje om te bekijken en ze zal steeds als ze ernaar kijkt/het gebruikt aan jou denken. Leuk om hier je verjaardags-centjes aan te besteden en meteen wat quality-time met je dochter te hebben. Top..
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooi cadeau heb je voor je collega gemaakt, ik denk dat ze daar wel heel blij mee is
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen