woensdag 25 mei 2016

Mannenkaart en afscheid

Wat een vreselijk vies weer hebbben we afgelopen dagen gehad. Hopelijk komt daar snel verbetering in zodat we heerlijk naar buiten kunnen..Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij het Scr@pCards challengeblog en het thema deze keer is: MANNEN KAART.

Er is een hele gave prijs te winnen, dus doe gezellig mee!

Ik ben aan de slag geweest met de nieuwste mallen van Marianne Design, wat een feestje om hiermee te werken zeg!Deze kaart is tevens mijn laatste bijdrage aan het challengeblog.
Na lang wikken en wegen heb ik besloten om te stoppen. Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier samengewerkt binnen het DT. We hebben lief en leed met elkaar gedeeld en ik ga deze lieve meiden dan ook zeker missen....

Zoals jullie weten dat wij begin dit jaar verhuisd zijn en er moet nog het e.e.a. gedaan worden in en om het huis.
Zo hebben we de afgelopen weken de tuin helemaal leeg gehaald en ook mijn hobbykamer moet nog gerealiseerd worden. Daarnaast hoop ik in later in het jaar weer workshops te gaan geven.
Ook hebben we sinds een week een kleine viervoeter in huis, waar we druk mee zijn!
Feike is een Friese Stabij en is 8 weken oud en een echte deugniet ;-)


                                   Een hele fijne en gezellige dag toegewenst,

                                                          Groetjes Janneke

20 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart Janneke, mooie kleuren en mallen. Jammer dat je stopt, maar je hebt ook nog een prachtige job als Noor-meisje dus vervelen op knutselgebied zul je vast geen last van hebben. En wat een lieve leuke rakker van een pup zeg, heerlijk om groot te mogen brengen!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart, je blijft toch wel kaarten maken want die zijn erg mooi altijd, soms is het tijd voor nieuwe dingen het huis opknappen is ook leuk net als die super leuk schattige hond. Succes met alles en tot gouw hoor!!
  GROETJES ADA

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een plaatje Janneke. Hiermee neem je waardig afscheid als DT van het scr@p-cards challenge blog. Heel jammer dat je stopt, wel begrijpelijk. Je kunt niet alles en soms moet je keuze's maken. Gezien je plannen thuis, jullie lieve aanwinst en je DT-schap bij Noor, zul jij je zeker niet vervelen.
  Succes met alles!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een prachtige "afscheidskaart" gemaakt Janneke. Zoals je de "schaduwen" aangebracht hebt op de zeilen, wauw, de details doen 't 'm toch?
  Soms moeten er inderdaad keuzes gemaakt worden en er is zoveel leuks...zoals die kleine rakker..genieten want hij is zo groot ;p
  Liefs Miranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Janneke wat een gaaf mannenkaartje is dit. Weer eens geheel anders als altijd die flessen drank. Kleurencombi is ook geweldig . Groetjes Jolanda . Ooh ja en zeer zeker genieten van de nieuwe huisgenoot.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Janneke wat een gaaf mannenkaartje is dit. Weer eens geheel anders als altijd die flessen drank. Kleurencombi is ook geweldig . Groetjes Jolanda . Ooh ja en zeer zeker genieten van de nieuwe huisgenoot.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Janneke,
  je hebt een prachtige kaart gemaakt voor je afscheid, jammer dat je het DT gaat verlaten, maar je kunt niet alles, je hebt natuurlijk ook nog je DT-schap van Noor Design..Wat heb je een leuk hondje en ja, alle jonge hondjes zijn rakkertjes, ik pas vandaag op de pup van mijn dochter, 4,5 maand oud..wandelen met hem en de 2 van mezelf is een hele klus..
  groetje,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie afscheidskaart, gelukkig geen afscheid in Blogland! Sukses met alles!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je verlaat het DT met een topper Janneke en ik wens je heel veel voorspoedige wind in de Noor-zeilen en al je verdere bezigheden!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kaart en wat een mooie mallen! Ook al stop je hier, je zal je denk ik niet vervelen hihi.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schitterende maritiem kaart Janneke!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kaart,Janneke.Wat een prachtige stans van het schip.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. nou je kaart ziet er geweldig uit met al die mooie mallen en zo ook wat een leuke/lieve hond!!
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig is dit mannenkaartje Janneke....zo leuk gedaan met al die stoere accentjes erop....
  en ach wat een schattig viervoetertje hebben jullie erbij....heeft echt een deugnietig snoetje...

  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat een mooie kaart. Het donkere blauw, prachtig! Super hoe je de boot hebt opgemaakt en daardoor meer diepte hebt gegeven. Een heel mooi geheel is het geworden. En jammer dat je stopt met een van je DT schappen, maar je hebt zo te lezen meer dan genoeg andere leuke dingen die je bezig houden dus dan moet je keuzes maken inderdaad. Een mooi afscheid zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie laatste bijdrage aan dit challengblog van jou Janneke. Jullie hondje is een schatje..heerlijk om te zien.

  Ik blijf je volgen en hoop nog vele mooie dingen van je te zien voorbij komen :-)

  Lieve groet,Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige kaart Janneke. Heel mooi om hiermee af te sluiten toch? Soms moet je nu eenmaal keuzes maken.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super jammer dat je stopt. Maar ja je kan ook niet alles. Wel een hele gave kaart heb je dit keer. Zo mooi met die nieuwe mallen en details. En wat een lief hondje heb je. Daar ben je vast wel lekker mee in de weer. Maar ook genieten.
  Ik zie vast ergens anders nog wel weer mooie dingen van je.
  Succes met alles!!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Janneke
  Je laatste kaartje voor Scr@p-Cards is echt zoooooo mooi, we gaan je wel missen hoor maar geniet van je nieuwe uitdaging en jullie nieuwe huisgenootje......wat een dotje.
  Liefs, Danoesja xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Janneke,
  Wat jammer zeg dat je het Scr@pcard DT gaat verlaten je kwam altijd met zulke leuke inspirerende kaartjes. Maar we kunnen bij het Noor designteam verder genieten van jou kaarten. Gaaf kaartje heb je met de mooie MDspullen gemaakt ze liggen hier ook te wachten om gebruikt te worden. Op moment gaat het freubelen niet zo snel want we zitten in de rommel van het schilderen gelukkig schiet het nu op.
  Ik wil je bedanken voor je mooie verjaardagskaart super leuk dat je mij hiermee hebt verrast ik geniet heel erg van de mooie kaartjes uit blogland.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen