woensdag 13 juli 2016

Alleen voor jou

Terwijl de kids al lang en breed vakantie hebben, ben ik mijn werkdagen aan het aftellen....
Na hele drukke maanden van verbouwen, verhuizen en extra werken ivm een personeelstekort, verlang ik naar 3 weken "rust".
We zouden niet opvakantie gaan omdat we de tuin aan wilde pakken en de laatste klussen in huis zouden afronden en gaan starten aan mijn hobbyruimte...( hoe bedoel je rust, hahahaha)
De laatste weken heeft manlief zoveel pijn in zijn rug/been, dat het hem belemmerd in het functioneren. Na een MRI scan, blijkt dat hij weer een hernia heeft op hetzelfde niveau als in 2004. Afgelopen maandag zijn we weer in het ziekenhuis geweest en is hij op de wachtlijst gezet. Hopelijk wordt hij binnen 4 weken geopereerd.
Dat betekent dat onze plannen opgeschoven worden naar het najaar...Gisteren had ik een vrije dag en ben lekker aan de freubel geweest. Ik heb het project van de scrap 'n chat van HobbyVision afgemaakt.
Op woensdag 29 juni organiseerde Janet in de facebookgroup een scrap 'n chat. Ze had een leuke giftbox voor ons in petto.
Klik maar op de link, daar vind je het patroontje en uitleg!


Het laadje is groot genoeg voor een stuk zeep of chocolade of iets dergelijks. Ik heb het mooie papier van Marianne Design Garden Party PK9108 gebruikt. Het label LR0154  is al een oudje, net zoals de clear stamps Eline's vintage EC0096 .De achterzijde van het doosje heb ik blanco gelaten. De randjes van het dp werden bewerkt met distress inkt Vintage Photo.
Ik vond het heerlijk om weer eens even iets voor mezelf te maken tussen alle DT opdrachten door!Vorige week heeft onze jongste zijn dipoloma in ontvangst mogen nemen. We zijn super trots op hem, dat hij na 4 jaar voortgezetonderwijs met zulke mooie cijfers de opleiding heeft afgerond.
In augustus gaat hij starten met de opleiding Technisch specialist personenauto's.Nog even een fotootje van onze kleinste deugniet in huis.......
Wat wordt ze groot hè?
Maandag is ze voor het eerst naar Puppycursus geweest.


Inmiddels is ze helemaal gewend aan de Dames Kip en zij aan haar. Lachwekkend hoe ze soms in een rijtje achter elkaar aanlopen door de tuin.

Nu snel de was gaan doen en een sopdoek door het huis.. Vanavond roept de baas weer ;-)

                                                    Gezellige dag toegewenst, Janneke

9 opmerkingen:

 1. Wat een tegenvaller voor je man Janneke, een hernia en dan weer geopereerd is ook niet niks natuurlijk!! En dan wel rust na arbeid maar goed de klussen moeten dan toch ook weer opgepakt in het najaar. Veel sterkte en ik hoop voor jullie dat de operatie snel kan plaatsvinden... Je cadeaubox ziet er supermooi uit! Prachtig papier heb je gekozen. Fijn dat je zoon het zo goed heeft gedaan en nu het diploma als afsluiting van deze periode heeft gekregen, op naar de nieuwe uitdaging!! Een fijne zomervakantie Janneke, ondanks de tegenslag met je man!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend doosje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je doosje is echt prachtig geworden Janneke ... Wat een tegenvaller voor je man ... Wens jullie veel sterkte toe ...
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bah wat een tegenvaller is dat zeg en dan ook nog een operatie, maar het is wel even lekker hoor om zo voor jezelf bezig te zijn en het is een juweeltje geworden zo mooi hoe alles past bij elkaar. Ik zag deze leuke doosjes op internet voorbij komen en die van mij is ook klaaralleen kan en mag ik hem nog niet laten zien ;)
  Wens je heel veel sterkte met je man enne nog gefeliciteerd met jullie zoon.

  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo zie je maar Janneke, mooie plannen...en dan zo'n tegenvaller! Wat zul jij blij zijn als je vakantie krijgt! Weer een hernia is een behoorlijke tegenvaller voor je man en jij heel veel extra drukte erbij! Veel sterkte allebei! Maar er zijn ook altijd weer positieve dingen, zoals het slagen van je Zoon, daar ben je dan weer heel trots op als ouders! En een dot van een hond zo te zien, wat is ie leuk!!!
  Je gemaakte giftbox is super leuk, prachtig de kleuren die je hebt gebruikt met de polka dotjes!!! Nou meis houd je dapper en het is even niet anders hè!
  Kijk lekker uit naar wat meer vrije tijd als je straks vakantie hebt!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oej, jeetje... Dat is wel ff flink balen zeg, dat je hubby nu weer gevloerd is door een vervelende hernia. Hopelijk is hij snel aan de beurt, en gaat het herstel daarna ook voorspoedig. Ik denk dat jullie super schattige, ondeugende viervoeter ook wel voor heel veel troost kan zorgen.
  Gefeliciteerd met het slagen van je zoon, daar mag je zeker trots op zijn.
  Fijn dat je nog een paar kostbare uurtjes hebt gevonden om nog even lekker aan de freubel te gaan. Je Kadoosje is dan ook echt wel super mooi geworden. Mooi hoor, hoe je het patroon van je designpapier hebt laten doorlopen op de verschillende 'vlakken' van het doosje.
  Heel veel sterkte voor de tijd die komen gaat.

  -xies- Renate.  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hernia, wat ontzettend vervelend. Ik wens je man dan ook veel sterkte en beterschap. Gefeliciteerd met je zoon en wat een schattig hondje hebben jullie.
  Zo te zien wonen jullie erg gezellig samen met de kipjes. Superleuk! Het Kadoosje vind ik al een cadeau op zich. Prachtig, Janneke!
  Groetjes, Manja.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een vervelend bericht. Hopelijk wordt hij wel gauw geopereerd, zodat de pijn minder wordt. je doosje is een plaatje net als de foto`s. Wat een schattig hondje. Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen