zaterdag 30 december 2017

Ik wens je..

Hallo allemaal,

Vandaag de laatste blogpost van dit jaar!
De appelflappen zijn gebakken en liggen samen met de oliebollen te wachten tot iedereen thuis komt.. Ik heb er stiekem al van gesnoept én ze zijn weer ouderwets lekker ;-)
Terwijl ik aan het bakken was, heb ik het afgelopen jaar nog eens overdacht...
Ondanks zorgen en verdriet waren ook heel veel mooie en vreugdevolle dagen en daar ben ik heel dankbaar voor!Nadat alle kerstkaarten gepost waren ben ik aan de slag gegaan met een clipboard. 
Ik wil dit jaar afsluiten met een schone lei .... o nee, een leeg memoblok!


Hiervoor heb ik een groot clipboard van 15 x 22 cm  gebruikt. Het mooie winterse dp is van Studio Light.


De kerstboom is ook van Studio Ligth en is van de serie Frozen Forest. Op de takken heb ik wat sneeuw gedaan ( Aleene's true snow) Zie je tussen de bloementoef die kleine zwarte elzenpropjes?? 
Het commentaar van manlief over het eindresultaat was; Tja, het is echt heel mooi, maar totaal niet praktisch.." 
Hoe kun je nu wat opschrijven als er zoveel rommel op het blokje zit?? 
Als laatste een flinke strik gemaakt met daaraan een tag.  Ik vind deze tekststempel van Studio Light zo mooi en dat wil ik jullie allemaal van harte toewensen!!Bedankt lieve volgers/lezers van mijn blog voor jullie bezoekjes van het afgelopen jaar. 
Ik hoop dat we in het nieuwe jaar weer veel van elkaar mogen genieten en dat we elkaar kunnen inspireren met mooie en gezellige verhalen en creatieve creaties!

                                                        Lieve groet, Janneke

18 opmerkingen:

 1. Ziet er prachtig uit !!!!
  Fijne jaarwisseling en een mooi 2018 !

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ! Ik herken daar het commentaar van mijn man ook in als ik zoiets zou maken. Maar ik vind het heel mooi en super gemaakt ! Ik wens je een fijn jaareinde met heel wat lekkernijen ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg maar dat je man er niets van begrijpt Janneke. Je memobord is een plaatje geworden en de gedachte erachter is natuurlijk heel leuk. Ja wat zal het nieuwe jaar weer brengen? Ik wens je in elk geval een fijne en veilige jaarwisseling en een goed, gezond en creatief 2018. Dat het weer maar een gezellig blogjaar mag worden.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig en mooi hoeft niet altijd praktisch te zijn hè! Het oog wil ook wat en zeg maar tegen manlief dat hij eerst een velletje eruit kan halen voor hij wat opschrijft whaha. Ik vind het een heel mooi en bijzonder memo blokje Janneke, geniet er maar van hoor! En ik wens jullie ook een heel goed Nieuwjaar en weer veel gezelligheid op onze blogs!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. moet lachen met je mans commentaar, maar best herkenbaar!
  Het is een schitterende crea Janneke!
  Ik wens jullie een gezellig jaareinde en een prachtig en creatief 2018!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie creatie (ik moest grinniken om de woorden van je man) en hele mooie woorden om het jaar mee af te sluiten. Ik bekijk en lees al je blogberichten met veel plezier, dat wilde ik even laten weten nu omdat ik tussendoor weinig tijd heb om reacties achter te laten. Ik wens je een gezellige jaarwisseling en al het moois voor 2018! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er prachtig uit Janneke. Ook hier waren er een aantal mindere momenten dit jaar, maar toch ook lichtpuntjes. Goede jaarwisseling gewenst en een mooi 2018.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig memoblokje heb je gemaakt Janneke. Hij is echt prachtig geworden ook al zal hij dan inderdaad niet praktisch zijn. Je hebt zo toch iets heel moois om neer te zetten of te hangen.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig en ja de mannen hebben zo hun ideeën er over. Het moet praktisch zijn en verder kijken ze niet. Maar dat mag hoor, wij denken er anders over en genieten van het creëren. Gezellige jaarwisseling en voor 2018 alleen maar al het goeds toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superrr mooi gedaan en wat gaat zo,n jaar dan weer snel voorbij he....enne als die oliebollen net zo lekker smaken als jouw appeltaart kan de oudejaarsavond bij jullie niet meer stuk;)
  Hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar .

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig memoblokje heb je gemaakt!
  Moest wel lachen om de reactie van je man...denk dat hier het zelfde zou worden gezegd haha. Voor jou een fijne jaarwisseling en een creatief 2018!!
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk kaartje. Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar 
  Stunning card. My best wishes for the New Year 

  Claudia

  http://creativesketchygirls.blogspot.be/
  http://knutselmeisjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig gemaakt Janneke en wat heb je een gezellig verhaaltje geschreven. Zo leuk om te lezen. Dat mis ik wel eens op fb.
  Een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en creatief 2018 toegewenst.
  Liefs Henriëtte xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig,Janneke.Zo mooi afgewerkt met het bloementoefje.Nog de allerbeste wensen voor 2018.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super gave creatie. Ik vind hem echt top

  Bedankt voor je reactie op mijn blog xx
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooi clipboard.Prachtig met het papier van studio light.
  De beste wensen voor 2018!
  Groetjes Ina.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ook voor jou de allerbeste wensen voor 2018! Wat een prachtig memobord heb je gemaakt. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog.
  Groetjes,
  Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gek, ik dacht dat ik al gereageerd had op deze prachtige creatie maar dat zal op FB geweest zijn dan. Hij is werkelijk schitterend, moest wel lachen om je man zijn reactie.
  Hopelijk wordt dit een mooi en goed jaar voor je.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen