dinsdag 15 mei 2018

Eline's diertjes Top 10 # 5

Hallo allemaal,

Wat een gedoe was het vorige week om de foto's in mijn blogpost te krijgen... Vandaag zijn we weer thuis en kan ik gelukkig gebruik maken van mijn oude en vertrouwde laptop en het super snelle internet!
De foto's van het girafje kun je nu wél bewonderen hoor, klik maar even terug naar het onderstaande bericht.


We zitten alweer op de helft van de diertjes Top 10 en ook vandaag zijn Linda en Gerdine weer van de partij met hun leuke challenge!

Op nummer 5 staat bij mij.......


    
Deze kikkers waren denk ik samen met de uiltjes één van de eerste dieren die ik kocht.


 Ik heb er een "opkikkerkaart" van gemaakt... Kijk die kikker eens angstig kijken naar die spuit ;-)Het is eerlijk gezegd een beetje een kale kaart geworden omdat ik een deel van mijn stansen vergeten was om mee te nemen op vakantie. Toch knutsel ik het liefst in mijn hobbykamer, waar alles voor het grijpen ligt. Volgende week gewoon weer een creatie van eigen bodem ;-)

Nu eerst de boel maar eens gaan opruimen en een rondje door de tuin... Tjonge wat groeit dat hard met dit mooi weer!!


                                                            Groetjes Janneke

16 opmerkingen:

 1. Heel leuke opkikkerkaart, Janneke. Die angstige kikker is geweldig!
  En tja, thuis heb je alles lekker bij de hand, he, wel zo makkelijk. Maar op vakantie is ook heerlijk.
  Wij gaan meestal op fietsvakantie of op verre reis, dus ik neem eigenlijk nooit hobbyspullen mee...
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke opkikkerkaart heb je gemaakt. Geweldig die kikker die zo sip kijkt omdat hij een spuit krijgt, leuk verzonnen! Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad en ja nu weer opruimen en de tuin die roept. Succes ermee!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke opkikkerkaart! Och, gossie.... die rechter :( Hihi
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat kale zie ik niet hoor, maarja ik hou juist van kaal ;) Geweldig leuk kaartje, tja angst voor zo’n spuit, dat kan ik mij voorstellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi ik dacht al zal Janneke nog komen met een diertje! Vorige week ging inderdaad niet helemaal goed hè, maar er een weekje tussen uit is toch heerlijk en denk dat ze hem evengoed wel gezien hebben, behalve als je zoals ik geen facebook hebt! maar nu bewonderd hoor je melkpakje ok zo mooi! En dit is helemaal enig Jippie die geen prik hoeft en Sippie die er wel om kan janken, whaha en ik mis geen dingen hoor Janneke vind hem super! En ja het is groeizaam weer hè, je tuin zal zeker ontploft zijn! En als jij een rondje door de tuin gaat, dan gaat het goed met revalideren! Fijne avond!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke opkikker kaart. Helaas heb ik de kikker niet maar ik vind hem heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave opkikkerkaart, het is goed te zien dat hij een beetje bang is voor de spuit.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha! Wat een leuk idee dat mondje omgekeerd. Hij houdt (net als ik) echt niet van naalden, bah bah... Het is (ondanks dat je niet al je spullen bij de hand hebt) een hele leuke opkikkerkaart geworden!

  Groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ha Janneke,
  het is een ontzettend leuke kaart met de kikkers. Ook een van de eerste MD diertjes die ik had. Jij hebt er een heel leuk tafereeltje van gemaakt. Daar ben ik echt lerende in, zullen we maar zeggen....
  En inderdaad, wij hebben een geweldig team. We zijn maar met zijn vieren en we hebben bijna nooit open diensten, ook niet tijdens vakantietijd. Iedereen zal alles doen wat in zijn mogelijkheid ligt om een ander uit de brand te helpen. Ben er heel blij mee!
  Groetjes
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij prachtig hoor! En niet eens kaal.
  Maar ik ben benieuwd naar een kaartje van eigen bodem...hahaha.
  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je opkikkertje is een leuke geworden wij zitten ook op de camping en het is een drama wat internet betreft de wifi vliegt er zo maar uit dan weet je pas hoeveel je eigenlijk op het internet doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een superleuke opkikker heb je gemaakt.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kale kaart? Juist leuk zo, alles krijgt zijn aandacht, geweldig die tas en pillenstrip. Benieuwd wat je thuis weer maakt. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het een geweldige kaart, dat je dat op vakantie voor elkaar kan krijgen. Bij mij gaan er echt geen kaartenmaak spullen mee, is ons autootje echt te klein voor :p. En de girafjes heb ik nog even terug gekeken maar ook dat is weer een toppertje.
  groetjes Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fabulous card. Love the frogs.
  Valerija xx

  BeantwoordenVerwijderen